Zašto fotkam

Tea Teüta Dalić

AddThis Social Bookmark Button

Fotografijom sam se počela baviti sasvim slučajno. Sve je počelo od kompaktnog fotoaparata. Bez mog oca ne bih uspjela, on me podržao (i podržava) u fotografiji i omogućio mi je bolji fotoaparat, odnosno DSLR. U fotografiju sam zaljubljena već godinama. Uostalom, opušta me i zanimljiva je... omogućila mi je da upoznam puno dobrih ljudi, učinila je moj život ispunjenijim i ljepšim. Fotografija je za mene ljubav, način života. Drago mi je da sam se pronašla u fotografiji i što nisam odustala. Želim što više učiti o fotografiji, razvijati fotografske tehnike, ali ne zato da budem najbolja, već da postignem neki viši nivo, da budem zadovoljna sa svojim fotografijama.

Klikeri na Balaševiću

AddThis Social Bookmark Button

Đorđe Balašević Tour 2011 Varaždin – Slavonski Brod - PulaIMG 2952

Točno godinu dana nakon početka hrvatske turneje "Đorđe Balašević & Panonska mornarica Tour ", koja je posebnim dvodnevnim konceptom spojila koncert ovog izuzetno popularnog autora i premijeru Balaševićevog redateljskog prvijenca, filma "Kao rani mraz", ovaj specifični event je doživio veliko finale u Puli.

 

Dva je dana Pula "disala" Balaševića punim plućima, omiljeni je autor još jednom potvrdio svoj poseban status kojeg uživa među svojim obožavateljima. Kako drugačije protumačiti punu Arenu koja je u subotu navečer svjedočila koncertu za pamćenje, koncertu koji je ne samo po posjećenosti zasigurno bio jedan od najvećih glazbenih događaja sezone. Koncert je, kako to obično na Đoletovim koncertima biva, okupio brojne generacije koje su kao jedno, od uvodnih taktova "Panonskog mornara" pa do završne "Odlazi cirkus" premostile generacijske razlike i s raspoloženim autorom tri i pol sata putovale kroz Balaševićev glazbeni opus, ne štedeći grla ni dlanove. I kada je koncert završio, rijeke ljudi slijevale su se pulskim ulicama pjevavši stihove omiljenog autora.Da je Balašević doista specifičan autor vidjelo se i na pulskoj premijeri filma "Kao rani mraz", održanoj u nedjelju u Povijesnom muzeju Istre na Kaštelu. U posebno dekoriranom prostoru kojeg je publika ispunila do posljednjeg mjesta,  Balašević je na sebi svojstven način, iznenadio prvih stotinjak obožavatelja dočekavši ih na ulazu, dijeleći autograme, strpljivo se fotografirao i opušteno se družio, a prije same pojekcije filma, u pratnji je tamburaša ušetao u prostor, zapjevavši Vasu Ladačkog, uz ovacije oduševljene publike. Kroz nadahnuti govor, Balašević je predstavio i dio glumačke ekipe te najavio projekciju filma, kojeg je publika pratila s neskrivenim emocijama.Točno nakon godinu dana nakon početka u Opatiji te nastavka u Osijeku, Splitu, Zagrebu, Varaždinu i Slavonskom Brodu, Panonska je mornarica predvođena svojim kapetanom, završila turneju o kojoj će se još dugo pričati, turneju koja je dokazala veličinu u jednostavnosti autora i, među ostalim, kako se iskrenošću i kvalitetom može trajati u samom vrhu. Balašević to čini desetljećima, na zadovoljstvo svojih obožavatelja...

OVIM PUTEM SE ZAHVALJUJEMO 

 Thorax promotionu što nam je omogučio fotkanje na ovogodišnjoj Balaševičevoj turneji

Fotke sa koncerata

Mihaela Beneta Gavranvić Varaždin

AddThis Social Bookmark Button

Reni Popara Varaždin

AddThis Social Bookmark Button
  • Klikovci u_Karlovcu_2_cr
  • fot 2
  • KLIKOVCI
  • Skupljamo Staru Fotografsku Kramu Javiti se na 0914049777

Siniša Frangen Slavonski Brod

Could not load widget with the id 5.

Roman Avdagić Slavonski Brod

AddThis Social Bookmark Button

Tibor God Pla

AddThis Social Bookmark Button

Novosti